Tanusítványaink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIBABEJELENTÉS

 

Hibabejelentés módja

  • Hibabejelentésre csak írásban van lehetőség, a hibabejelentési lap kitöltésével

    Hibabejelentési lap letöltés itt

  • A pontosan kitöltött hibajelentési lapot lapot postai úton vagy e-mail-ben kérjük eljuttatni a Hungary- Holz Kft.-hez.

Postacím: Hungary-Holz Kft. 2254 Szentmártonáta, Kátai u. 1/h
E-mail cím: iroda@hungaryholz.hu

  • A hibajbejelentési laphoz a számla másolatát csatolni szükséges.

GARANCIA

A holz therm® típusú saját gyártmányú és a Hungary-Holz Kft. által forgalmazott nyílászárókra garanciát vállalunk.

A garancia feltételei

  • A termék vételárának teljes megfizetése. (Amíg erre nem kerül sor, addig a termék a Hungary-Holz Kft. tulajdonát képezi)
  • Szakszerű beépítés és felületkezelés.
  • Rendeltetésszerű használat. (A nem rendeltetésszerű használat garanciavesztést von maga után)
  • Garanciális bejelentés csak vevőreklamációs lapon történhet, írásban, az eredeti számla másolatának felmutatásával.
  • Ápolási- kezelési és karbantartási útmutatóban foglaltak szigorú betartása.

A Vállalkozó a legyártott - a 270/2020 (VI. 12.) kormányrendelet 1. számú mellékletének (30) (kül- és beltéri nyílászárók) és (31) (árnyékolástechnikai eszközök) pontja által tartós fogyasztási cikknek minősített - termékekre, illetve az általa elvégzett vagy felelőssége alá eső munkákra 12 - 36 hónap - a 270/2020 (VI. 12.) kormányrendelet 1. § (1) pontjában meghatározott értékhatárok szerint -  a 2013. évi V. törvény 8:1 § (3) pontjába tartozó Megrendelő esetén általános és teljes körű jótállási kötelezettséget vállal, kiegészítve 24 - 48 hónap szavatossággal. A jótállás és a szavatosság összesített ideje minden esetben 60 hónap. A Vállalkozó mindezek mellett jótállási felelősséget vállal a termékek I. osztályú gyártásáért, illetve beépítés esetén megfelelő munka elvégzéséért is. A jótállás/szavatosság érvényesítéséhez szükséges a szerződés melléklete. Amennyiben a termékek beépítését/üzembe helyezését Megrendelő végzi, a jótállás kezdő időpontja a kiszállítás napja. Amennyiben a termékek beépítését/üzembe helyezését Vállalkozó végzi, a jótállás kezdő időpontja a sikeres műszaki átadás napja, kivéve, ha megrendelő hibájából a beépítés/üzembe helyezés a kiszállítást követő 6 hónapon belül nem végezhető el, ebben az esetben a jótállás kezdő napja a kiszállítás napja. A 2013. évi V. törvény 8:1 § (3) pontjában meghatározott fogyasztók körébe nem tartozó Megrendelők esetén a teljes körű jótállási idő 12 hónap, kiegészítve 48 hónap szavatossággal, a jótállási idő kezdete a kiszállítás napja.
 


 

 

 

 

 

 

 

 Beszállító partnereink

Schiller

Klaes

Airo thermKészítette: Silverside Stúdió

 

 

Ennek a tartalomnak a megjelenítéséhez Adobe Flash lejátszó szükséges!

Get Adobe Flash player